Sfida Standarde e Synimit: Si t’a Zgjidhni një Synim të Cilin Mund t’a Arrini

Para fillimit zyrtar të Sfidës Standarde të Synimit më 30 janar, trajneri me performancë të lartë Todd Herman ndanë me ne se si të vendosim një objektiv të biznesit që ju mund t’a arrini.

Në transmetimin e parë Live në Facebook-un e tij për Sfidën Standarde të Synimit, Herman flet rreth asaj se si të krijoni vrull dhe besim, së bashku me zbulimin se si të “filmoni lojën tuaj” dhe duke përdorur një plan të arritjeve tre-fazor për të dhënë rezultate të fuqishme.

Shikoni videon e tij këtu, dhe në qoftë se ju nuk jeni regjistruar për Sfidën Standarde të Synimit, shkruani të dhënat tuaja më poshtë.

Gjithashtu bashkohuni me grupin tonë në Facebook për të marrë më të reja, mbështetje në kohë reale dhe të jeni pjesë e një komuniteti të plotë të arritësve, ashtu si ju.

Këtu është fleta e punës për t’u regjistruar.

entrepreneur.com.al/