10 Personat më të Pasur në Botë, sipas Bloomberg

Bloomberg Billionaries Index tregoi disa lëvizje sot.

Indeksi ditor gjurmon dhe analizon rrjetet e vlerave të personave më të pasur në botë, dhe është përditësuar çdo ditë në Wall Street. Në mënyrë tipike, meshkujt në të nuk kanë ndërruar pozitat shumë, por kishte një ndërrim të vogël në radhitje: themeluesi i Amazon Jeff Bezos u emërua personi i dytë më i pasur në botë, duke e kaluar investitorin Warren Buffett.

Sigurisht, Bill Gates i Microsoft qëndron në krye me një rrjet prej 86 miliardë dollarësh. Bezos është vetëm 10 miliardë dollarë mbrapa me 75.6 miliardë dollarë.

Shikoni 10 personat më të pasur në botë, sipas Bloomberg:

  1. Bill Gates, 86 miliardë dollarë
  2. Jeff Bezos, 75.6 miliardë dollarë
  3. Ëarren Buffett, 74.9 miliardë dollarë
  4. Amancio Ortega, 74.2 miliardë dollarë
  5. Mark Zuckerberg, 61.4 miliardë dollarë
  6. Carlos Slim, 58.1 miliardë dollarë
  7. Charles Koch, 47.9 miliardë dollarë
  8. David Koch, 47.9 miliardë dollarë
  9. Larry Ellison, 47 miliardë dollarë
  10. Bernard Arnault, 43.5 miliardë dollarë

entrepreneur.com.al/