3 Mjete të Reja Për t’a Përmirsuar Jetën e Juaj në Punë

Fillojeni vitin juaj të fuqishëm. Ne kemi grumbulluar disa nga mjetet më të mira të teknologjisë për t’a përmirsuar jetën tuaj në zyrë. Shikojini këto tri produkte që do t’a bëjnë jetën tuaj më të lehtë.

Google Jamboard

Dërrasa e bardhë e modës së vjetër mori një transformim. Me madhësi të njejtë, ekrani 4k i lidhur nëpërmjet sistemit Cloud funksionon si një dërrasë e bardhë me qasje të shumta, me punëtorët të cilët mund të jenë kudo në gjendje për të vizatuar ose të hedhin imazhe mbi të. Ruajtja e ideve është e lehtë. Dhe kjo vjen me një laps i cili shërben si marker dhe gomë — për shkak se disa gjëra kurrë nuk dalin nga moda. ($ 6,000; google.com)

Roku Connect për Hotele dhe Konvikte

Televizionet e hoteleve: Të shkëlqyera për të shikuar kategoritë e ndryshme për argëtim 24-7, jo aq e shkëlqyeshme për programimin e vlefshëm. Linja e re Roku për t’i rradhitur programet nga ato më të larta e rregullon atë problem. Ajo rrezaton Netflix, Hulu dhe HBO në një televizion, e cila duket se tejkalon rrjetin wi-fi të hotelit i cili shpesh herë bllokon pajisjet e tjera për transmetim. Përmirësoni eksperiencën tuaj të transmetimit me Roku Ultra për 4K dhe HDR. ($ 130; roku.com)

Shërbimi për Krahasimin e Qmimeve Shyp

Kur e përdorni aplikacionin Shyp, një njeri do të vijë të marr çdo gjë që dëshironi të dërgoni me postë, do t’a paketojë dhe t’a dërgojë atë për ju. Tiparet e reja tani e bëjnë Shyp të dobishëm për bizneset: Përdoruesit mund të ngarkojnë adresat me pjesë të mëdha, të printojë etiketa  dhe mund të hyni në një panel të bazuar në web për t’i ndjekur të gjitha. (Shyp.com)

SETH PORGES

 

://entrepreneur.com.al/