4 gjërat që njerëzit e pasur i mendojnë për veten

1.Ata kanë një koncept të lartë të vetevetes.
Nëse dëshiron të jesh i pasur, ti duhet të mendosh për veten që je i aftë që të bëhesh i pasur. Vishu për punën që dëshiron të kesh, dhe mendoje veten si personin që dëshiron të jesh, sepse kur koncepti yt për vetvetën tënde është formuar, ti gjithmonë do të veprosh në mënyrë të pandryshuar.

2.Ata largohen nga zona e tyre e rehatisë.
Zona jote e rehatisë mund të jetë pengesa e vetme për arritjet tua. Në momentin që je në zonën tënde të rehatisë, është e lehtë të qëndrosh aty, edhe nëse është më pak se sa ajo çfarë je në gjendje të arrish, ose të fitosh.

3.Ata mendojnë gjithmonë pozitivisht
Mënyra më e mirë që të përmirësohesh është të ndryshosh mënyren se si mendon për potencialin tënd, kështu që sigurohu që vazhdimisht të mendosh pozitivisht per atë që është e mundur.

4.Ata kanë nje ideal të lartë për veten.
Mos lejo që versoni më i mirë i vetes tënde të jetë jo i mirë. Mos lejo që puna jote e ëndërrave të jetë një që e ke të lehtë t’a arrish. Rri ambicioz në mënyren se si e shikon potiencialin tënd—në atë se sa shumë fiton, ku mund të shkosh dhe lloji i personit që mund të bëhesh.

/entrepreneur.com.al