Arsyeja e Habitshme Pse Kjo Kompani e Sapo Themeluar Mori 11,000 Klient të Rinj Brenda Një Dite

Një ditë pas 21 janarit, u shpall për herë të parë Marshi i Grave në Uashington, ekipi pas Skedaddle, një kompani që liston udhëtimet e autobusëve në grupe e cila sapo është themeluar, gjeti veten në mes të një rritje të rezervime.

“Ne nuk pritëm që të arrinim këtë lloj të vëllimit kaq shpejt për një ditë të vetme,” bashkë-themeluesi dhe CEO Adam Nestler thotë për Entrepreneur. “Duke pasur parasysh sfidën logjistike të lëvizjes së 11.000 njerëzve në kohë dhe destinacion të njëjtë, kishim nevojë për të gjithë ekipin që të veshnin kapele. Ne gjithashtu jemi duke e përdorur në maksimum ekipin tonë në terren në D.C për të siguruar depërtimin dhe daljen e lehtë dhe të njerëzve dhe automjeteve. “Për t’a plotësuar më mirë kërkesën, Nestler thotë se kompania përmirësoi aplikacionin e saj të shoferëve dhe karakteristikat e GPS.

Nestler thotë se me rritjen e këtij marshimi — më shumë se 200,000 njerëz pritet të udhëtojnë në kryeqytetin e vendit për të — ai dhe ekipi i tij kanë qenë në kontakt me shumë nga organizatorët e 53 kapitujve të shtetit për t’i dhënë atyre mjetet dhe informacionin që ata kanë nevojë për të ndihmuar të transportojnë sa më shumë pjesëmarrës të jetë e mundur.

Biznesi është themeluar në vitin 2015, dhe Nestler thotë se përvoja ka pohuar për kompaninë se po shkon në drejtimin e duhur.

“Udhëtimi në distancë të gjatë si një kategori ka mbetur e paprekur,” thotë ai. “Ne vetëm do t’a shohim se ka nevojë të rritet dhe se njerëzit fillojnë t’i lënë makinat e tyre dhe se kërkojnë të udhëtojnë në qytete, destinacione dhe përvoja të reja.”

Fillimisht, Nestler thotë se gjatë disa viteve të fundit, kompania ka qenë e fokusuar në njerëzit prej 18 deri në 40 vjeç të cilët jetojnë në qytetet e mëdha, por kjo përvojë ka ndryshuar mënyrën se si ai dhe ekipi i tij i shikojnë klientët e tyre.

“Ne kemi mësuar se platforma jonë vlen për të gjitha demografitë në të gjitha zonat gjeografike”, thotë ai. “Ky marsh e ka ndryshuar atë më shpejt se sa ne e parashikuam ndonjëherë.”

NINA ZIPKIN

STAFI ENTREPRENEUR

Shkrimtare e Stafit,Përfshin mediat,teknologjinë,kompanitë e reja,kulturën dhe trendet e vendit të punës.

://entrepreneur.com.al/