Ja cilat janë aplikacionet më të mira për Android dhe iOS

Aplikacionet janë bërë pjesë e pandashme e jetës sonë. Duket sikur na duhet nga një aplikacion për çdo aktivitet tonin të përditshëm.

Më poshtë janë renditur 100 aplikacionet më të mira të 2017 për iOS dhe Android të ndara në 19 kategori.

1. Aplikacionet esenciale

 • Google
 • Google Chrome
 • Facebook
 • Youtube
 • Wikipedia Mobile
 • Instagram

2. Komunikim dhe Mesazhe

 • Messenger
 • Skype
 • Hangouts
 • WhatsApp
 • Slack
 • Wickr Me

3. Aplikacione për të gjetur dashurinë

 • Tinder
 • Bumble
 • Hinge
 • OKCupid
 • eHarmony

4. Aplikacione për gatimin dhe ushqimin

 • Big Oven
 • Food Network in the Kitchen
 • GrubHub
 • Calorie & Diet Tracker

5. Video Game

 • Xbox
 • The playStacion app
 • Steam Mobile
 • Twitch
 • Instant eSports

6. Aplikacione për të argëtuar jashtë

 • Yelp
 • AroundMe
 • Fandango
 • StubHub
 • Open Table

7. Shëndet dhe Fitnes

 • Zombie, Run!
 • FitNet
 • Full Fitness
 • Nike+Training Club
 • Yonder-Outdoor Adventures
 • Daily Yoga

8. Muzikë

 • Spotify
 • Pandora
 • Soundcloud
 • Tidal
 • Amazon Music
 • Tabs & Chords

9. Lajme

 • NYTimes
 • Auzaeera English
 • BBC News
 • Reddit: The official App
 • NPR News
 1. Pagesat online
 • Paypal
 • Venmo
 • Mint
 • Spendbook
 • Splitwise

11. Fotografi dhe Photo Edit

 • Camera
 • Pro HDR X
 • VSCO
 • Adobe Photoshop Express
 • Facetune

12. Lexim

 • IBooks
 • Kindle
 • Nook
 • Goodreads
 • Audible

13. Blerje Online

 • Amazon
 • eBAY
 • Etsy
 • Groupon
 • ScanLife

14. Media Sociale

 • Twitter
 • Pinterest
 • Periscope
 • Snapchat
 • Vine

15. Sporte

 • ESPN
 • Team Stream
 • Yahoo Fantasy Sports
 • Coachs Eye
 • Twenty Four

16. Streaming Video

 • Netflix
 • Hulu
 • HBO Go
 • CrunchyRoll

17. Udhëtim dhe transport

 • Uber
 • Lyft
 • Uphail
 • Viator Tours
 • Waze
 • CityMaps2Go
 • Expedia

18. Shërbime të ndryshme

 • Dropbox
 • Wolfram Alpha
 • Google Drive
 • AdBlock
 • Google Translate

19. Blogimi

 • Tumbir
 • WordPress
 • Squarespace
 • Pages
 • Documents to Go

Burimi:businessmag.al