Sekreti për të Bërë që një Bloger t’a Rishikoj Produktin Tuaj

Blogerët e famshëm po bombardohen me email-e, ndonjëherë me qindra në një ditë të vetme. Si një sipërmarrës, si mund t’a kaloni këtë rrëmujë dhe t’a paraqitni produktin tuaj para personit të duhur, në kohën e duhur?

Në GrowthLab.com, ku sipërmarrësit shkojnë për t’a nisur dhe për t’a rritur biznesin e tyre në internet, ne kemi parë mijëra reklamime të produkteve. Shumica prej tyre nuk janë të përqëndruara dhe janë të ndërtuara pa plan. Ata përpiqen shumë të jenë të zgjuar në vend të arritjes së drejtë në temë. Mos u bëni ai person.

Këtu kemi një shkrim email-i që tregon rrugën e drejtë për të marrë vëmendjen e një bloger-i. Do të vëreni disa gjëra. Së pari, ai hynë drejtë në temë në paragrafin e dytë. Së dyti, ai e personalizon mesazhin me një thirrje në punën e bloger-it (me numrin e faqes). Dhe në fund, ai shton kredibilitetin ku lidh tregimet e tij të suksesit.

RAMIT SETHI

KONTRIBUES

entrepreneur.com.al/