Shtetet me sipërmarrësit më të vendosur

Këto lista mund t’ju surprizojnë…

Nëse jeni duke kërkuar për të filluar një biznes të ri, SHBA nuk është vendi më i mirë.

Pavarësisht se ajo është “shtëpia” për disa sipërmarrës ambiciozë, rezulton se SHBA është një nga vendet më të vështira për të filluar një biznes. Ju mund të keni fat më të mirë në Kanada, e cila ka një volum të ulët të bizneseve të reja, sipas një studimi të ri nga Expert Market.

Botswana, Malta dhe Timor-Leste janë tre vendet me sipërmarrësit më të vendosur. Individët që fillojnë një biznes në Botswana janë më të vendosurit, duke patur parasysh se të fillosh një biznes atje merr më shumë se 48 ditë pune ose më shumë se nëntë javë.

Nga Azerbajxhani në Afganistan, studimi i ri tregon gjithashtu edhe 15 vendet me mundësitë më të humbura. Sipërmarrësit në Kinë dhe Rusi, për shembull, kanë më shumë gjasa për të “kapur” mundësitë.

Për të gjetur se ku ju duhet të filloni sipërmarrjen tuaj të ardhshme, shikoni grafikun më poshtë:

shtetet-me-sipermarresit-me-te-vendosur-business-magshtetet-me-sipermarresit-me-te-vendosur-business-magshtetet-me-sipermarresit-me-te-vendosur-business-mag

 

Rreth autorit

Kolegji Universum

Shënoni komentin tuaj