3 Mënyrat Pokemon Go Mund të Jetë i Dobishëm për Marketing

Me më shumë se 75 milionë shkarkime në një kohë prej tre javësh dhe në rritje, është e sigurt të thuhet se Pokemon Go është fenomen i ri. Duket të jetë tema trending në të gjithë mediat sociale dhe është parashikuar të vazhdojë të rritet.

Për shkak të kësaj, shumë biznese kanë filluar të pyesin veten nëse  se si Pokemon Go mund të ndihmojë në përpjekjet e tyre të biznesit ‘të marketingut, ndërsa të tjerët janë tashmë duke arritur në këtë mënyrë.

Për fat të keq, shumica e bizneseve thjesht nuk kanë burime për të eksperimentojnë me një tjetër platformë.

Ata tashmë janë duke pasur probleme me menaxhimin e kanaleve ekzistuese të tyre të marketingut siç është.

Me që u tha, unë lutem bizneset për të vlerësuar se a Pokemon Go mund të ndihmojë biznesin e tyre. Këtu janë tre shembuj që ilustrojnë kur ju duhet të konsideroni duke përdorur Pokemon Go.

1. Provoni Pokemon Shko në qoftë se ju keni një biznes tulla-dhe-llaç që shet produkte.
Pokemon Go cakton kufijtë lokalë si pokéstops.

Këto janë ndalesa ku lojtarë duhet të ndalet për të fituar pikë; për këtë arsye, ajo merr lojtarë për të udhëtuar rreth në vende lokale për të rrëmbyer pikët e tyre.

bizneset lokale, duke kërkuar për të rritur në dyqan të trafikut duhet të konsiderojë krijimin e një pokestop për të tërhequr lojtarë në dyqan e tyre për blerjen e produkteve

2. Mundohuni Pokemon Shko në qoftë se ju jeni duke pritur një ngjarje.
Sepse Pokemon Go është kaq popullor, nuk është një mundësi e mirë që shumë nga të pranishmit tuaj ngjarje të luajtur lojë në – veçanërisht në qoftë se shumica e pjesëmarrësve tuaj janë millennials.

Pokemon Go mund të përdoret për të rritur angazhimin në këtë ngjarje.

Pokemon Go artikuj mund të jenë të artikujve shumë të dëshirueshme, por të përballueshme, për të pranishmit ngjarje. Si edhe, Pokemon Go mund të ndihmojë lojtarë për t’u lidhur me ngjarjen më tepër si Pokemon GO është një pjesë e jetës së tyre personale.

3. Mundohuni Pokemon Go për të krijuar një reputacion të mirë me millennials.
Ndërsa krijuar një reputacion si një punëdhënës i madh nuk do të ndikojë drejtpërdrejt të ardhurat afatshkurtër, kjo do të sigurojë që kompania juaj tërheq kandidatët më të mirë, e cila rrit të ardhurat afatgjatë.

Pokemon Go mund të përdoret në aktivitetet e ndërtimit të ekipit, ngjarjet dhe Retreats për të nxitur punonjësit angazhimin mes njëri-tjetrit

entrepreneur.com.al/