7 gjërat që nuk duhet të bësh në ambjentin e punës

Shpesh herë ne rehatohemi më shumë seç duhet në ambjentin e punës.

Këto janë disa shembuj të gjërave që nuk duhet të bësh asnjëherë në zyrë – dhe jo vetëm.

1. Të kafshosh sende të ndryshme apo të pastrosh dhëmbët.

2. Të ruash ushqime dhe t’i konsumosh ato në sy të kolegëve.

3. Të heqësh këpucët.

4. Të flasësh në telefon me të afërmit e tu.

5. T’i marrësh të tjerëve sendet e tyre personale.

6. Të lësh enët në lavaman.

7. Të fusësh peshkun në mikrovalë.

Burimi:businessmag.al