Fillo Të Kursesh, Michael Phelps, IRS Është Duke Mbledhur Taksat Për Medaljet Olimpike

Hey Olympista inspirues, në qoftë se ju keni ëndërr për të fituar medaljen e artë, filloni trajnimet … dhe gjeni një kontabilist të mirë.

Siç është raportuar nga amerikanët për Reformën Tatimore, Komitetit Olimpik i SHBAve do ti shpërblej me vlerë monetare atletët të cilët fitojnë  medalje: $ 25,000 për medalje ari, 15.000 $ për medalje argjendi dhe $ 10,000 për medalje bronzi.

Pra, me pesë medalje ari dhe një argjendi rreth qafës së tij, specialisti i notit Michael Phelps ka vendosur për tu kthyer në shtëpi me $ 140,000 në xhepat e tij. (Të shpejtit kanë xhepat, apo jo?), Por mos shko ti shpenzosh të gjitha parat në seksionin e paisjeve të notit në Wal-Mart, Michael. shokët tuaj në IRS do të duan të marrin diq nga medaljet tuaja historike.

Amerikanët për Reformën Tatimore fatkeqësisht vëren se duke përdorur një normë tatimore prej 39.6 për qind, “Tatim në fitim” do të jetë 9,900 $ për ari, $ 5.940 për argjendin dhe $ 3.960 për bronzi.

Këto shifra mund të jenë më të vogla për atletët në grupe më të ulëta të taksave, por me vlerë neto i caktuar, Phelps ‘prej 55 milionë $, kjo duket si peshku i njeriut do të jetë në grep të plotë për $ 55,440 për faturën tatimore.

entrepreneur.com.al