Keshilla e vetme – Ji vetevetja!

Nese ti je ai/ajo qe deshiron ti zgjerosh njohurit, te ndertosh shkathtesi dhe te kesh sukses, e vetmja gjë qe duhet te besh eshte te shfryteosh ne maksimum kohen dhe te kesh vullnet te mire.

Ne cdo vend te botes, koha eshte para! Po krijoj përshtypjen qe jo ne te gjitha rastet ia dime vleren. Ne duhet te kujdesemi qe te shfrytezojme kohen maksimalisht sepse ajo po iken shume shpejt. Nese tashme e bëni këtë, athere une e ti kemi dicka të perbashket.

Une jam shume i apasionuar pas ngritjes profesionale dhe pothuajse gjithë kohën e shfrytëzoj ne botën virtuale. Natyrisht, kjo nuk ka qene gjthmone keshtu! Gjithqka filloj pas perfundimit të shkolles se mesme, athere kur kuptova seriozitetin qe bart jeta dhe vendosa te përkushtohem dhe te bej ate qe kam ëndërruar gjithmonë.

Nuk ka asgje me te shtrenjtë se koha, dhe te qenurit vetja jote! Boll lexove për të tjerët ne rrjetet sociale! Shfrytezo ato per ngritjen tende profesionale, ndjeki enderrat tua dhe ndërto jetën tënde.

Shpetim Dragusha

Student i vitit te dyte, Kolegji Universum