Ky Certifikim Mund të Ndihmojë Biznesin Tuaj Konkurues

Entrepreneur ka një ortakëri me StackCommerce kështu që ne mund të marrim një pjesë të të ardhurave nga blerjet e juaja.

Meqënëse është e zakonshme për pronarët e kompanive dhe të bizneseve për të kërkuar asgjë tjetër përveç më të mirën nga shitjet, marketingjet dhe ekipet e produkteve të tyre, herë pas here sigurimi i IT-së mund të bie në anën e rrugës. Por duke investuar në certifikimin e trajnimit të IT-së është veçanërisht vendimtare duke marrë parasysh të gjitha shkeljet e sigurimit që kan ndodhur gjatë vitit të kaluar (Hakimet e Yahoo-së dhe LinkedIn rezultuan në qindra miliona llogari të kompromentuara).

Çdo kompani që është serioze në lidhje me ruajtjen e reputacionit të saj duhet të qëndrojë e përditësuar në masat e fundit të sigurisë, dhe kjo do të thotë që ekipet e sigurimit të IT-së janë të përditësuara me çertifikatat e fundit. Duke i plotësuar kështu, trajnimet mund të bëhen të kushtuesme për kompanitë ku certifikimet janë të shqetësuara, kështu që për sipërmarrësit e rinj, një vend i mirë dhe i përballueshëm për të filluar është kjo Pako e Karrierës së Avancuar e CompTIA-IT.

Ky trajnim mbulon Rrjetin+, Sigurinë+, Depot e domosdoshme, si certifikata të tjera të njohur nga industria-kredencialet që shërbejnë si dëshmi se ju keni zotëruar konceptet e sigurisë themelore të IT-së. Kushdo që zhytet në këto metodologji do të mësojnë metoda të sofistikuara të sigurisë së IT-së, dhe do të jenë në gjendje t’i aplikojnë ato për të mbrojtur burimet e kompanive të tyre.

Me fjalë të tjera, ju (dhe të punësuarit tuaj) do të merrni dijeninë që ju duhet për të pasur sukses në sigurinë e IT-së, me fleksibilitetin për të qenë i aftë për orarin tuaj dhe për të mësuar në kohën tuaj.

Blejeni atë këtu dhe sigurohuni që ekipi juaj i IT-së të mbajë çelësat e certifikimit të njohura globalishtë për të dërguar kompaninë tuaj drejt suksesit.

Përmbledhje: Ky artikull u soll tek ju nga Partnerët e Studiosë së Entrepreneur. Synimi jonë është që të paraqesim produkte dhe shërbime të cilat mendojmë se do të ju duken interesante dhe të dobishme. Nëse i bleni ato, ne mund të marrim një përqindje të vogël të të ardhurave nga shitja e partnerëve tanë të tregtisë.

A keni ndonjë marrëveshje që doni t’a publikoni? Na kontaktoni këtu. 

STACKCOMMERCE

/entrepreneur.com.al